PARTIZAN U TEŠKOM PAKLU NA LETO! Preti im noga iz Evrope?
FK Partizan, Foto: Starsport

Strašno

PARTIZAN U TEŠKOM PAKLU NA LETO! Preti im noga iz Evrope?

Grobari se nadaju najboljem

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana ostvarili su veliki uspeh kolo pre kraja Superlige Srbije izborivši drugo mesto na tabeli i automatski plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nema potrebe govoriti kakav bi finansijski špric dobio Partizan ukoliko prođe samo jedno kolo, ali crno-bele čeka pravi pakao na leto!

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

Partizan će u kvalifikacije za Ligu šampiona krenuti iz drugog kola. I prema sadašnjoj situaciji, tu neće biti nosilac i ima samo dva moguća rivala. Ali, paklena! Mogući rivali crno-belih su Fenerbahče i Dinamo iz Kijeva!

Klub iz Humske bi morao da prođe ovu fazu kvalifikacija da bi imao sigurnu grupnu fazu makar nekog kupa. Ako, pak, ispadne, što u ovom momentu deluje kao dosta realnija opcija s obzirom na snagu protivnika, onda bi išao u kvalifikacije za Ligu Evrope.

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

Ako i tamo ispadne, onda u borbu za Ligu konferencije. Sve kada se sabere, Parni valjak mora makar nekog da izbaci tokom evropskog leta da bi zaigrao u grupi bilo kojeg od tri međunarodna takmičenja.

Prema sadašnjem stanju, ako bi se Partizan prebacio u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, potencijalni rivali bi mu bili: Rapid Beč, Rijeka, Omonija Nikozija, Servet, Serkl Briž, Lugano i Krivbas.

Bonus video:

00:20

Grobari na 172. večitom derbiju

(Espreso sport/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.